Tagrendenet – Forebyg stoppede tagrender

Tagrendenet er et net du kan montere i dine tagrender rundt om hele huset. Det vil forhindre det meste naturaffald fra taget i at havne i dine tagrender og dermed give frit løb til vandet ned i tagrenden.

Et tagrendenet er en billig løsningen på forebyggelse af stoppede tagrender, og det kan gøre det langt nemmere at klare rensning af tagrender, så du måske ligefrem er fristet til at gøre det selv for at spare pengene.

Udvalgte tagrendenet

Herunder finder du udvalgte tagrendenet der passer til alle de mest gængse typer tagrender.

Expo-net tagrendenet 300 x 2000 mm, 11/12, 1/1-rund

Expo-net tagrendenet 230 x 2000 mm, 10/11, 1/2-rund

Du kan finde tagrendenet hos følgende online forhandlere, bestiller i dag og have det leveret indenfor få dage.

VVS.dk Wattoo.dk BilligVVS.dk LavprisVVS.dk

Tagrendenet montering

Enhver kan montere et tagrendenet og det er meget simpelt at gøre. Når du modtager leverancen af dit bestiltet tagrendenet el. har købt det med hjem fra supermarkedet, så modtager du det som et fladt net. Derfra skal du gøre følgende for at montere tagrendenettet:

  1. Form nettet til en cylinder og placér det i tagrenden.
  2. Giv slip på nettet og det vil udvide sig i tagrenden, hvor det efterlader en spalte i bunden der giver frit gennemløb til vandet.

Så simpelt er det at montere et tagrendenet.

Test: Tagrendenet – virker det?

Ja tagrendenet det virker som det skal, men som bruger af det skal man huske at det ikke er nogen mirakelkur der forevigt befrier dig fra at rense dine tagrender.

Tagrendenet forhindre nemlig ikke skidt i at havne på taget og blade, mos, alger mm. vil blot samle sig udenfor tagrenden, oven på tagrendenettet. Lader man det blot stå til kan det resultere i at der bliver blokeret for tagrendenettet så vandet ikke kan løbe ned i tagrenden, og derfor bare vil fosse ud over alt det skidt der har samlet sig og tagrender og ryge ned langs huset.

Derfor er det vigtigt at huske på at man stadig skal op og feje det skidt ned der samler sig over tagrendenettet, ligeså hyppigt som man skal rense sine tagrender under normale omstændigheder. Det at skidtet ligger over tagrenden gør det dog noget nemmere at fjerne.

Mærker

Når man snakker om tagrendenet er der primært to mærker på det danske marked der bliver efterspurgt:

  • Expo
  • Rias

Herudover er der også nogle andre ukendte alternativer til en billig pris, som du blandt andet finder i udvalget øverst på siden her.

Expo tagrendenet

Expo tegrendenet er lavet i sort plastik og forhandles i Danmark primært hos online VVS forhandlere. Du kan blandt andet købe Expo tagrendenet på BilligVVS.dk.

Rias tagrendenet

Rias tagrendenet er det foretrukne mærke i nogle af de store byggemarkeder i Danmark. Du kan blandt andet finde Rias tagrendenet i Silvan og Bauhaus. Dette tagrendenet er også lavet i sort plastik.

Forhandlere

I Danmark er der mange online og fysiske forhandlere af tagrendenet og du kan i listen herunder se de mange steder du kan købe tagrendenet i Danmark.

  • Jem og Fix
  • Stark
  • Silvan
  • Bauhaus
  • Biltema
  • Harald Nyborg

Det er ikke en udtømmende list og du kan formentlig også købe tagrendenet mange andre steder både online og fysisk i mindre butikker og hos mindre webshops.

Skriv en kommentar