Om os

Tagrenderens er en side om hvordan du renser dine tagrender og holder dit tag rent. Samtidig anbefaler vi dog også at du får professionelle til at hjælpe dig med både rensning af tagrender og tagrens, hvorfor du kan indhente uforpligtende tilbud på begge typer opgaver via vores samarbejdspartnere.

Både tagrenderens og tagrens kan virke som opgaver der er mærkelige at skulle have udført på sin bolig, da man tænker “jamen er det ikke lavet til at blive beskidt?”. Jo det er det sådan set, men faktum er bare at både tag og tagrender holder meget længere hvis du jævnligt renser det.

Derudover kan beskidte tagrender medføre andre problemer end at tagrenderne går i stykker, hvis vandet ikke bliver ledt ordentligt væk fra taget når det regner, og ned i kloakken, kan jorden omkring huset blive meget våd, hvilket kan medføre fugtskader i fundamentet el. andre uhensigtsmæssige følger af voldsomt regnvejr – som jævnligt forekommer i Danmark.

Forebyggelse af beskidte tagrender

Det er relativt nemt at forebygge beskidte tagrender, hvilket betyder at hyppigheden af behovet for tagrenderens falder og det bliver nemmere at rense dine tagrender når det skal gøres.

Der findes rigtig gode redskaber til forebyggelse af skidt i tagrender og nedløbsrør, herunder:

  • Tagrendenet
  • Tagrendebørster
  • Løvfang

Disse hjælpemidler bør du som husejer stærkt overveje om du skal købe og få installeret i dit tagrendesystem rundt om huset, da det vil gøre regnsæsonen en del mere behagelig for dig. Samtidig vil det også hjælpe en professionel tagrenderenser med at klare rensningen hurtigere.

Nyt tag – nye tagrender

Er der et eller andet helt galt med dine tagrender eller mængden af skidt der kommer fra og på dit tag, så kan det være du skal overveje at få et tagtjek af en fagmand, så det kan vurderes om du skal have et nyt tag eller helt nye tagrender.